Services

Onderhoud en opleiding op maat van uw noden.
Meer dan 1.100 zorginstellingen rekenen dagelijks op ons: niet alleen voor de stabiliteit van onze producten, maar ook voor onze service.

Onze dienst-na-verkoop wordt gestuurd door een efficiënte dispatching en gemonitord door een professioneel team van inhouse expert-techniekers en freelance onderaannemers.
U kiest hierbij zelf het Service Level Agreement en onderhoudscontract dat bij uw voorziening past.

Onze Service Level Agreements worden gekenmerkt door flexibiliteit: ondersteund door ons advies kiest u zelf welk SLA en preventief onderhoudscontract het beste bij uw zorgvoorziening past.

Ook op vlak van ICT kan Televic Healthcare Solutions veel voor u betekenen. Met de nodige focus op uw zorgdienstverlening servicen wij ook het datanetwerk dat wij hebben opgebouwd.

Veel is mogelijk, dus contacteer zeker uw sales engineer die dit graag met u in detail zal overlopen.

Axio Academy

Wij geven gebruiksgemak en ontzorging een nieuwe definitie dankzij onze Axio Academy, die uw mensen in staat stelt om zelf de nodige onderhoudshandelingen en aanpassingen te doen aan uw Televic Healthcare-systeem. Welkom in de Axio Academy!

Met Axio iTec bieden we een tweedaagse hands-on training, waarbij onze eigen techniekers de technische aspecten van het oproepsysteem toelichten. Tijdens deze workshop wordt een totaalsysteem opgebouwd en in werking gezet met de nadruk op centrale apparatuur, bekabeling en software.

De training voor interAxio is een tweedaagse hands-on training waarbij samen met onze eigen techniekers gefocust wordt op de configuratie van het interAxio-platform en de bediening van een aantal standaard software-modules.
Na deze opleidingen zijn de deelnemers officieel gecertificeerd om kleine herstellingen en programmaties uit te voeren aan het oproepsysteem.

 

Inschrijven doe je hier!

Contacteer ons!

Bent u op zoek naar specifieke informatie over verpleegoproep of mogelijke integraties? Of wenst u een project met ons te bespreken?